Despre Noi

Seriozitatea, promptitudinea, profesionalismul, experienţa şi garanţia lucrărilor sunt doar cateva dintre caracteristicile care ne încadrează în categoria celor mai bune firme de construcţii din Bucureşti.

Acoperim o gamă largă de lucrări pentru proiectele dvs., cu o echipă formată din profesionişti cu iniţiativa de dezvoltare. Membrii echipei noastre au o vechime si experienta considerabila in domeniile constructii-amenajari-reparatii, lucrari de intretinere si finisaje.
Oferim consultanţă de specialitate în luarea celor mai bune decizii de către dvs.

Pentru toate fazele determinante ale proiectelor în desfăşurare există o supervizare atenta. Ne asumăm ducerea la îndeplinire a proiectelor prin contracte ferme, cu termene de realizare bine stabilite şi de comun acord.

Pentru a vă oferi cel mai bun raport calitate - preţ al lucrărilor, conducerea firmei tratează şi analizează fiecare proiect în parte şi deleagă echipe formate din oameni specializaţi pe categorii de lucrări aferente. Încurajăm specializarea muncitorilor pe categorii de lucrări; nu mergem pe ideea omului bun la toate.


Solicitaţi-ne consultanță pentru lucrările dvs. Ascultaţi opinia unui specialist; hotărâm împreună soluţiile potrivite din punct de vedere tehnic şi economic. Scopul nostru este de a satisfice cerinţele şi aşteptările clienţilor, prin servicii de calitate şi la termen.


Principiile noastre!


Casa este acolo unde iti e inima. Noi putem sa te ajutam pe tine sau afacerea ta sa construiesti acel loc unde sa te simti ca acasa. 

Firma de constructii Delta Vision Construct este în măsură să te ajute să decizi între o varietate de propuneri şi sugestii creative si funcţionale.

Până la finalizarea proiectului exista o supraveghere stricta în toate etapele de constructie, firma noastra ofera regulat rapoarte de lucru cu fotografii, pentru fiecare fază de construcţie.
Pentru fiecare din proiectele si lucrarile nostre vom folosi materiale de înaltă calitate şi profesionalism in serviciile prestate.