Servicii

Executam o gama variata de lucrari in constructii incepand de la lucrari de mica anvergura pana la lucrari foarte complexe!

De asemenea va punem la dispozitie lucrari de amenajari interioare, amenajari exterioare, consolidari si renovari:

  • Constructii civile (case la rosu si case la cheie) si industriale (hale/structuri) ori parti ale acestora;
  • Mansardari;
  • Instalatii electrice si sanitare;
  • Izolatii termice, fonice si anticorozive;
  • Pardosire si placare a peretilor;
  • Vopsitorie, zugraveli si ipsoserie;
  • Altele... (Placare cu faianta si gresie; Placare cu travertin, marmura si imitatie de piatra; Montaj parchet laminat si plinta; Aplicat tapet; Turnat sapa de nivel; Plinta gresie; Glet; Glet de finisare; Slefuit, uniformizat glet; Amorsa; Lavabila; Tencuieli; Placari polistiren + plasa + driscuiala; Plasa pentru fisuri pereti; Chituit banda rigips; Coltare aluminiu pentru zugraveli; Decopertat gresie, faianta, vopsea, tapet, linoleum; Finisare tencuiala (tinci); Glafuri usi, ferestre; Montaj caramida de sticla tip nevada; Montaj tavane false din polistiren; Montaj tavane casetate; Montaj tavane si izolatie; Montaj tavane suspendate; Montaj pereti despartitori; Placare tavane cu gips carton pe structura metalica; Placare pereti cu gips carton fara structura metalica; Scafe, grinzi din rigips; Zidarie BCA; Zidarie de caramida.)

Vom obtine intotdeauna, pentru dumneavoastra, cele mai bune rezultate la preturi avantajoase.

Renovari si amenajari interioare

Amenajările interioare se ocupă de partea de decorare a caselor, spaţiilor comerciale sau a birourilor, a spaţiului în care ne petrecem cel mai mult timp. De aceea acest spaţiu trebuie să ne ofere confort şi senzaţie plăcută. Amenajarea interioară presupune includerea sistematică a forţelor proprii şi a ideilor clienţilor noştri pentru a transforma un apartament, o casă sau un birou într-un loc ideal în care să-ţi petreci timpul şi activităţile zilnice fără a fi influenţat negativ de aspectul ambiental.

Prin colaborarea cu arhitecţi şi designeri interiori cu experienţă, ne străduim să ne ridicăm la nivelul aşteptărilor clienţilor noştri venind cu idei inedite şi în tendinţe. Ca ingredient obligatoriu al reţetei noastre, folosim calitate la cele mai înalte standarde.

Acest aspect ne-a făcut remarcaţi de-a lungul timpului în ochii clienţilor, specialiştii noştri îndreptându-se întotdeauna spre lucrul bine făcut şi la termenul stabilit.

Acoperim o gamă largă de lucrări de finisaje, astfel încât să vă bucuraţi din plin de produsul finit, fără stresul preliminar de a angaja diferite echipe pentru fiecare operaţiune în parte.

Renovari si amenajari exterioare

Firma noastră tratează lucrurile foarte în serios. Principala caracteristică a lucrărilor exterioare e reprezentată de faptul că acestea trebuie să reziste calitativ şi estetic la factorii de mediu agresivi la care sunt supuse (acţiunea razelor solare, acţiunea vântului, acţiunea ploii, acţiunea îngheţ - dezgheţ, acţiuni fizico-chimico-biologice).

De aceea aceste lucrări trebuie executate corect şi cu materiale de cea mai bună calitate. Ne asumăm responsabilitatea pentru lucrările realizate de personalul nostru, ne străduim ca fiecare lucrare să iasă foarte bine, la cel mai mic detaliu şi clientul să rămână cu o impresie plăcută astfel încât să se poată bucura de investiţia sa.

Şi pentru că în bună măsură confortul lucrărilor exterioare este dat de latura estetică, prin colaborarea cu designeri şi arhitecţi specializaţi vă propunem numeroase posibilităţi de realizare a proiectelor dumneavostră astfel încât mulţumirea să fie maximă.

Apelaţi cu încredere la noi şi veți beneficia de cele mai bune preţuri în raport cu calitatea oferită.